SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

 

SPLOŠNE DOLOČBE

Podjetje EUROMAX d. o. o. Bolnička 44, 47300Ogulin, HRVAŠKA ponuja spletne storitve na svoji internetni strani za Slovensko tržišče: www.euromax.si. Storitev, ki jo ponujamo je sestavljena iz informacijskih storitev in s prikazom upravljanje vsebine.

Vsi materiali, ki so objavljeni na tem spletnem mestu so last podjetja Euromax d.o.o. Prepovedana je ne pooblaščena uporaba, kopiranje, distribucija, ali katerikoli drug način uporabe brez predhodnega dovoljenja lastnika spletnega mesta.

Tehnični podatki in informacije o izdelku so prevzete s strani našega dobavitelja / proizvajalca in so prikazane na tem spletnem mestu. O morebitnih dodatnih informacijah se lahko stranka pozanima preko telefona ali e-mail naslova info@euromax.si. Ne odgovarjamo za morebitna odstopanja tovarniških vrednosti in tehničnih značilnosti od dejanske vrednosti.

Na pogoje poslovanja, koriščenja spletnegamesta www.euromax.si in sklepanja pogodb na daljavo, veljajo pogoji navedeni v Pogojih poslovanja in uporabe, razen, če se Stranka in Prodajalec ne dogovorita drugače. Pogoji poslovanja in uporabe so v skladu z Zakonom o zaščiti porabnika (NN 41/14) in z Zakonom o obveznih odnosih (NN 35/05 in NN 41/08). Posebno pozornost namenite na razliko pogojev, ki se nanašajo na odnos med nakupom (pogodba) na prodajnem mestu v trgovini in nakupom (pogodba), ki je bila sklenjena na daljavo (internetna trgovina).

CENE

Vse cene, ki so navedene na spletni strani,veljajo izključno tisti dan, zapisane so v EUR z vključenim DDV-jem (25% -hrvaški DDV). Cene ne vključujejo stroška dostave.

Cene, pogoji plačila in akcijske ponudbe veljajo izključno v času naročila. Cene se računajo  glede na tečaj EUR /HRK.

Možnost nakupa brez DDV-a za podjetja z veljavno davčno številko. Vsa naročila preko e-maila: info@euromax.si

NAČIN PLAČILA

Plačilo je mogoče izvesti na naslednje načine:

Po povzetju izdelka plačate kurirju, ki Vam je dostavil naročen izdelek.

Plačilo preko transakcije – plačilo nakažete na naš bančni račun, glede na izdan predračun.

Gotovinsko plačilo – v primeru prevzetja pošiljke v našem skladišču je možno plačati v gotovini.

Plačilo s karticami preko CorvusPay-a

Izjava o varnosti spletnega plačila

Pri plačevanju v naši spletni trgovini uporabljate CorvusPay – napreden sistem za varno sprejemanje plačilnih kartic prek interneta.
CorvusPay sistem zagotavlja popolno zaupnost vaših kartičnih in osebnih podatkov že od trenutka, ko jih vnesete v CorvusPay plačilni obrazec. Plačilni podatki se šifrirano posredujejo od vašega spletnega brskalnika do banke, ki je izdala vašo kartico. Naša trgovina nikoli ne pride v stik s popolnimi podatki o vaši plačilni kartici. Podatki so nedostopni celo zaposlenim v CorvusPay sistemu. Izolirano jedro samostojno prenaša in upravlja občutljive podatke, jih hkrati popolnoma varuje.
Obrazec za vnos plačilnih podatkov je zavarovan s SSL transportno šifro največje zanesljivosti. Vsi shranjeni podatki so dodatno zaščiteni s šifriranjem, z uporabo kriptografske naprave, ki je certificirana po standardu FIPS 140-2 Level 3. CorvusPay izpolnjuje vse zahteve, povezane z varnostjo spletnega plačila, ki jih predpisujejo vodilne blagovne znamke kartic, oziroma deluje v skladu z normo – PCI DSS Level 1 – najvišji varnostni standard industrije plačilnih kartic. Pri plačevanju s karticami, vključenimi v program 3-D Secure, vaša banka poleg veljavnosti same kartice dodatno potrdi tudi vašo identiteto z uporabo žetona ali gesla.

Corvus Pay vse zbrane informacije obravnava kot skrivnost in jih obravnava v skladu s tem. Informacije se uporabljajo izključno za namene, za katere so namenjene. Vaši občutljivi podatki so popolnoma varni, njihova zasebnost pa je zagotovljena z najnovejšimi varovalnimi mehanizmi. Zbirajo se samo podatki, ki so nujni za opravljanje dela v skladu z predpisanimi zahtevnimi postopki za spletno plačilo.
Varnostni nadzori in operativni postopki, uporabljeni v naši infrastrukturi, zagotavljajo trenutno zanesljivost sistema CorvusPay. Poleg tega z vzdrževanjem stroge kontrole dostopa, rednim spremljanjem varnosti in poglobljenimi pregledi za preprečevanje ranljivosti mreže ter načrtnim izvajanjem določb o informacijski varnosti trajno vzdržujejo in izboljšujejo stopnjo varnosti sistema z zaščito vaših kartičnih podatkov.

DOSTAVA NAROČENE POŠILJKE

Naročene izdelke je mogoče prevzeti preko pogodbenih dostavnih služb. Možnost dostave pošiljke (viličar, mešalec za beton, ipd. ), kot tudi stroške dostave preverite pred zaključenim nakupom. Dostava pošiljke, ki jo imamo na zalogi, traja tri delovne dni od trenutka oddanega naročila.  Za morebitni daljši dostavni čas odgovarja dostavna služba. V primeru, da izbranega produkta nimamo na zalogi ali več ne bo dobavljiv, smo dolžni o tem stranko obvestiti, saj ima le ta pravico odstopiti od naročila/pogodbe ali se strinjati z naknadnim dobavljivim rokom, če je le to možno.

REKLAMACIJA

Stranka ima pravico do reklamacije ob primeru morebitnih tovarniških pomanjkljivosti, garancijo na kupljen produkt, servis in zavarovane rezervne dele, v dogovoru z dobaviteljem in pogodbenim partnerjem. Vse okvare in pomanjkljivosti, ki so povzročene zaradi nestrokovnega ravnanja,ne upoštevanja Navodil za uporabo, ne pooblaščenega servisiranja v reklamacijo ne bomo sprejeli.

 

GARANCIJA   

Za vse artikle, na katere ponujamo garancijo, veljajo pogoji navedeni na garancijskem listu. Stranka je dolžna obdržati račun in garancijski list za obdobje garancijskega časa. Garantiramo, da bodo artikli, ki se uporabljajo v skladu s priloženimi navodili in garancijskim listom, v  času garancije pravilno funkcionirali.V primeru okvare ali drugih možnih pomanjkljivosti smo dolžni, da bomo izvedli popravilo ali zamenjali artikel v skladu z Zakonom o obveznih odnosih.

PRITOŽBA

V skladu z 10. členom, str. 1. Zakona ozaščiti porabnika (Nar. Nov. Br. 41/14), ima porabnik pravico za predložitev pisne pritožbe v poslovnih prostorih trgovca. Zaradi čimprejšnje potrditve naročila na katero imate pritožbo, navedite številko računa. Odgovorili Vam bomo po zakonu, v roku 15 (petnajst) dni, od dne prejete pritožbe.

Vse pritožbe pošljite v pisni obliki, na e-mail naslov: pritozba@euromax.si ali preko pošte, na naslov: Euromax d.o.o., Bolnička 44, 47300 Ogulin – Hrvaška.

ENOSTRANSKA PREKINITEV POGODBE, VRAČILO ARTIKLA

V skladu z Zakonom o zaščiti potrošnikov imate pravico enostransko prekiniti pogodbo, brez navajanja razlogov, v roku14-ih dni od datuma dostave pošiljke.

V primeru enostranske prekinitve pogodbe bomo ravnali v skladu z Zakonom o zaščiti potrošnikov oziroma z Zakonom o obveznih odnosih. Vračilo denarja bomo izvedli, ko nam vrnete pri nas kupljen artikel. Artikel nam morate vrniti brez odlašanja, najkasneje v roku 14-ih dni od dne,ko ste nam najavili enostransko prekinitev pogodbe.

Stranka je dolžna v skladu z Zakonom o zaščiti potrošnikov kriti stroške dostave artikla, če koristi pravico o enostranski prekinitvi pogodbe. Če stranka želi, lahko kontaktira podjetje Euromax d.o.o. na telefonsko številko ali preko e-mail naslova info@euromax.si, zaradi dogovora o načinu, možnostih in pogojih vrnitve artiklov podjetja Euromax d.o.o..

Kupec je v skladu s 77. členom, 5. odstavkomZakona o zaščiti potrošnikov odgovoren za vsako zmanjšanje vrednosti kupljenega artikla, ki je rezultat ravnanja s kupljenim artiklom.

Strankam priporočamo, da nas za artikle, ki zahtevajo montažo kontaktirajo, saj v primeru ne pooblaščene montaže, artikel spada v kategorijo poškodovanih artiklov.

V primeru, da stranka naroči artikel in ga brez razloga ne prevzame (pakiranje ni poškodovano), ima podjetje Euromax d.o.o. pravico od vplačanega zneska, odvzeti stroške dostave. Euromax d.o.o odgovarja za materialne pomanjkljivosti artiklov, ki jih prodaja na svoji spletni strani, v skladu z Zakonom o obveznih odnosih Republike Hrvaške.

Euromax d.o.o. v sodelovanju s pooblaščenim servisom določa v katero kategorijo spada vrnjen artikel po prevzetju. Obvestilo o kategorizaciji vrnjenega artikla in o višini povrnjenega zneska, bo stranka prejela v roku 10-ih dni, preko e-maila ali telefona. Vračilo denarnih stroškov bo stranka prejela najkasneje v roku 5-ih dni od datuma obvestila kupcu.

Standardni informacijski obrazec za enostransko prekinitev pogodbe najdete na sledečem linku.

Pogodbo lahko enostransko prekinete z izpolnitvijo obrazca ali preko katere druge nedvoumne izjave, v kateri, izrazite željo o prekinitvi pogodbe.

Od 15. 2. 2016 lahko stranke nesporazume rešujejo tudi preko internetne platforme za reševanje sporov:  http://ec.europa.eu/consumers/odr/

ELEKTRONSKA KOMUNIKACIJA

Z uporabo internetne strani www.euromax.si sprejemate pravila komunikacije preko elektronskih poti. To pomeni, da se strinjate z vsemi pravili, opozorili,obvestili in ostalimi sporočili preko katerih komuniciramo z Vami. Prepovedana je uporaba tujih podatkov v namene komunikacije med Vami in uslužbencem te trgovine.

ZAŠČITA PODATKOV

Euromax d.o.o. je dolžen zaščititi osebne podatke uporabnikov svoje internetne strani. Vsi podatki,pridobljeni med postopkom naročila in nakupa artikla, se varujejo in so vidni izključno uslužbencem podjetja Euromaxd.o.o.

Euromax d.o.o. zagotavlja, da osebne podatke uporabnika spletne trgovine ne bo posredoval tretji osebi, brez predhodnega dovoljenja uporabnika. Iz tega je izvzet vpogled pooblaščenih služb izvršne državne oblasti Republike Hrvaške, za preiskovanje s ustreznim sodnim nalogom.

Z registracijo na tej spletni strani, potrjujete, da ste seznanjeni ter sprejmete navedene pogoje uporabe.

 

Euromax d.o.o zadržuje pravico spremembe teh pogojev in pravil brez predhodne najave. Pogoji poslovanja so v skladu z zakoni Republike Hrvaške. V primeru morebitnih nesporazumov, bosta stranki nesporazum reševali po mirni poti, v kolikor to nebo izvedljivo je za nadaljnje postopke pooblaščeno sodišče v Karlovcu (Hrvaška).

Nakupovalni voziček0
Izdelkov ni
Nadaljuj z nakupovanjem
0
1€ = 7.53450 kn