Tehtnica 300 kg Marpol

80,00 

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 80,00 602,76HRK

Dostupnost proizvoda

Šifra: M90166 Kategorija:

Opis izdelka

OJAČANA PLOŠČAD Z NASLONOM – odlično se obnese v skladiščih, proizvodnih halah in na terenu. Je zelo trden in natančno izdelan, zaradi svoje multifunkcionalnosti pa lahko 100% zadovolji potrebe vsake trgovine. Ojačana platforma z naslonjalom dodatno pomaga pri držanju na primer torbe med tehtanjem.

MOŽNOST PROGRAMIRANJA CENE – tehtnica ima spomin za programiranje cen. V pomnilnik lahko programirate 5 cen. To vam omogoča uporabo tehtnice na praktičen način brez nenehnega vnašanja cen.

VELIK IN BIRLJIV LCD ZASLON – zaslon je velik, osvetljen in berljiv, ima tudi možnost nastavitve svetlosti števk.

DELO NA TEREN – vgrajena baterija vam omogoča, da tehtnico vzamete na teren. Baterija olajša tudi tehtanje na mestih, kjer je otežen dostop do električnega omrežja. Napajalnik in baterija sta priložena.

Teža do 300 kg, ima 5 spominov za programiranje cen. Zahvaljujoč vgrajeni bateriji je naprava idealna tudi za delo na terenu.

Velik berljiv LCD zaslon, viden v svetlih in temnih prostorih – svetlost številk je mogoče nastaviti! Tehtnica je računska (po vnosu cene tehtnica sama izračuna vrednost blaga) in ima LCD zaslone, zaradi katerih so številke vidne v vseh pogojih.

Sama tehtnica ima možnost hitrega zlaganja – tako jo lahko enostavno prenašate.

TRDNA PLATFORMA Z NASLONJALOM

TERENSKO DELO / ENOSTAVNA MONTAŽA

Vgrajena baterija vam omogoča, da tehtnico vzamete s seboj na teren. Baterija olajša tudi tehtanje na mestih, kjer je otežen dostop do električnega omrežja.

TEHNIČNI PODATKI:

Največja obremenitev: 300 kg

Trdna jeklena konstrukcija

Nastavljiva višina nog za uteži

Funkcija Tara

Dodaj funkcijo

Pomnilnik: do 5 enotskih cen

Štetje, funkcija seštevanja

Funkcija vklopa in izklopa osvetlitve ozadja zaslona

Površina tehtnice je 40×50 cm

Vrsta zaslona: LCD z osvetlitvijo ozadja