Potopna črpalka za dizel in kurilno olje s pištolo

39,00 

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 39,00 293,85HRK

Dostupnost proizvoda

PJ Ogulin - SKL-VP-OG: Dostupno

PJ Zagreb - SKL-ZG: Dostupno

Šifra: G00975 Kategorija:

Opis izdelka

Zanesljiva 12V potopna oljna črpalka Geko, ki bo olajšala pretok olja in drugih tekočin v najzahtevnejših pogojih. Z izjemno zmogljivostjo in trdno konstrukcijo je ta črpalka bistveno orodje za vse, ki potrebujejo učinkovito pretakanje olj in drugih tekočin.

Lastnosti:

Visoka učinkovitost: z močjo 70 W in pretokom 30 l/min vam ta črpalka omogoča hiter in učinkovit pretok olja ali drugih tekočin ter vam prihrani čas in energijo.
Največja višina črpanja: Z zmožnostjo dvigovanja tekočin do višine 3 metrov je ta črpalka idealna rešitev tudi za naloge, ki zahtevajo dvigovanje tekočin na večje višine.
Komplet šob za pištolo: Komplet vključuje tudi priročno šobo za oljno pištolo, ki omogoča natančen in nadzorovan nanos olja na ciljna področja.
Priročno stikalo: Črpalka je opremljena s priročnim stikalom za vklop/izklop na napajalnem kablu, ki vam omogoča hitro vklop in izklop naprave kadarkoli.
Dolga cev: V kompletu je 4-metrska cev, ki vam omogoča večjo svobodo gibanja in prilagodljivost pri uporabi črpalke tudi na težko dostopnih mestih.
Spodnji filter: V kompletu je tudi spodnji filter za črpalko, ki skrbi za čistočo in ščiti črpalko pred umazanijo.
Tehnične specifikacije:

Proizvajalec: Geko
Napetost: 12V
Moč: 70W
Največja višina črpanja: 3 m
Premer priključka: 51 mm
Dolžina kabla: 4m
Pretok: 30l/min
Stikalo za vklop/izklop na napajalnem kablu
Komplet šob za oljno pištolo
Spodnji filter črpalke