Dostava izdelka

Naročene izdelke je mogoče prevzeti preko pogodbenih dostavnih služb. Možnost dostave pošiljke (viličar, mešalec za beton, ipd. ), kot tudi stroške dostave preverite pred zaključenim nakupom. Dostava pošiljke, ki jo imamo na zalogi traja tri delovne dni, od trenutka oddanega naročila.  Za morebitni daljši dostavni čas odgovarja dostavna služba.

V primeru, da izbranega izdelka nimamo na zalogi ali več ne bo dobavljiv, smo dolžni o tem stranko obvestiti, saj ima le ta pravico odstopiti od naročila/pogodbe ali se strinjati z naknadnim dobavljivim rokom, če je le to možno.

Načini dostave

  • Hitra dostava – DPD, HP Express, Cro Express

Vse izdelke pošljemo takoj preko ene od zgoraj naštetih kurirskih služb. Merilo za izbiro je nacenejša opcija za dostavo kupcu. Pred dostavo kupec prejme obvestilo od dostavne službe. Dostava traja 1 do 2 delovna dneva.

  • Z vašo partnersko dostavno službo

Če imate pogodbo s katero od kurirskih služb, se je možno dogovoriti tudi tako, da z vašim nalogom dotična služba prevzame paket v našem skladišču in vam ga dostavi.

  • Naša dostava na Vaš naslov

Proizvode, ki jih zaradi mer ne moremo odposlati preko kurirskih služb, Vam bomo v nekaterih primerih in po predhodnem dogovoru dostavili na Vaš naslov. Tudi ostale izdelke lahko osebno dostavimo na Vaš naslov, seveda po predhodnem dogovoru in proti plačilu.

Nakupovalni voziček0
Izdelkov ni
Nadaljuj z nakupovanjem
0